Geld verdienen met het invullen van enquêtes
RSS:
Publications
Comments

Ontvang een beloning voor het invullen van enquêtes!

Wordt nu lid van Waardevolle Mening en krijg een vergoeding per ingevulde enquête!  Dit bedrag kan aardig oplopen, tot wel 7 euro beloning per enquête. Dit gaat dan wel om doelgroep specifieke enquêtes. De gemiddele beloning (vergoeding) voor deze enquête ligt rond de 2 euro. Wat al een hoog bedrag is voor het invullen van een enquête. Het mooie is dat het hier niet om een eenmalige enquête gaat. U kunt dus vaker beloond worden voor het invullen van een enquête.

Uw mening is belangrijk voor Waardevolle Mening, daarom wordt u hier beloond voor het geven van uw mening over diensten en consumptiegoederen. U wordt uitgenodigd voor enquêtes die zijn gelinkt aan uw situatie. Binnen 28 dagen wordt uw verdiende beloning op uw account bijgeschreven.

Ga naar Waardevolle Mening.nl

No related posts.