Geld verdienen met het invullen van enquêtes
RSS:
Publications
Comments

Geld verdienen met marktonderzoek: EuroClix

Bij EuroClix kun je geld verdienen op meerdere manieren. Je wordt beloond door middel van punten, Clix genaamd. Deze spaarpunten kunnen ingewisseld worden voor euro’s. Bovendien is inschrijving gratis en verdient u al direct 1,50 als u zich aameld. Er hoeven geen producten gekocht te worden om Clix te verdienen. Clix kunt u verdienen door emails te lezen, deelnemen aan onderzoek, commerciële emails ontvangen, shoppen bij de aangesloten aanbieders of door de EuroClix MasterCard te kopen en punten te sparen met elke aankoop die u doet via deze kaart. Bovendien krijg 0,5% korting op alle aankopen die je doet met deze kaart. Clix kunnen ingewisseld worden tegen euro’s of cadeaus. Binnen 10 dagen stort EuroClix het gespaarde bedrag op jouw bankrekening.


Klik hier om je nu aan te melden voor het EuroClix programma.

Incoming search terms:

Related posts:

  1. Geld verdienen met het invullen van enquêtes bij Onlinecashen